+31 (0)40 7802442
info@z-company.nl

Ben jij een kei op de vierkante meter?

Z-Company BV heeft aardig wat vierkante meters aan warehouse-oppervlak op 2 locaties in Nuenen. Als magazijnmedewerker kom je te werken op beide locaties, die vlak bij elkaar gesitueerd zijn. Met name op het gebied van groothandel in superfoods zijn we een van dé specialisten binnen Europa.

Ons snelgroeiende internationale bedrijf heeft behoefte aan meedenkende magazijnmedewerkers met verantwoordelijkheidsgevoel en commitment. Je komt terecht in een boeiende omgeving waar geen dag hetzelfde is en vaak een beroep gedaan zal worden op je flexibiliteit en inzicht.

Vacature magazijnmedewerker

Bij de afhandeling van de orders komen we mensen tekort en zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zal onderdeel uit gaan maken van een jong en dynamisch team in een snel groeiende organisatie .Gezien we werkzaam zijn in de voeding is kennis van voeding en hygiëne een absolute pré.

Werkzaamheden

  • Inboeken en aannemen van zendingen
  • Het inpakken en klaarzetten van orders
  • Inboeken van transport
  • Registratie van producten

Lees meer over deze vacature >>

Vacature productiemedewerker

In de productieruimte in Nuenen komen we mensen tekort en zijn daarom op zoek naar een productiemedewerker. Als productiemedewerker word je ingezet bij de machines die hennepzaden verwerken tot voeding voor menselijke consumptie. Het is fysiek werk, er wordt afgepakt in zakken van 20kg welke op pallets gestapeld moeten worden.

Werkzaamheden

  • Bedienen van de pelmachine, oliepers, zeefmachine en maalmachine.
  • Het afwegen en verpakken van de producten.
  • Kwaliteits- en kwantiteitscontrole
  • Schoonmaak en registratie.

Lees meer over deze vacature >>

Open Sollicitatie

Staat er geen vacature voor je tussen maar denk je wel dat je goed in ons team past en je een positieve bijdrage kan leveren aan onze groei? Ben je een teamspeler en houd je ervan om de handjes uit de mouwen te steken? Stuur dan een open sollicitatie in middels onderstaand formulier of per email naar jobs@z-company.nl.

Solliciteren:

Ons Team:

Arjan

Magazijn medewerker
Z-Company is een fijn bedrijf om voor te werken. Het is een hectische omgeving, elke dag biedt wel een nieuwe uitdaging. Onlangs heb ik via Z-Company mijn papieren voor reach- en heftruck mogen halen, dat waardeer ik zeer. En binnenkort staat het bedrijfsuitje op stapel; zin in!

 

Nada

Logistiek manager
Een typische werkdag: zelfstandig bezig zijn en problemen zelf oplossen. Hele leerzame omgeving en uitdagende plek om te werken. Als jij je inzet voor de werkgever, dan zet hij zich in voor jou. Het internationale karakter van mijn werk spreekt me enorm aan.

 

Marleen

Office manager
Enorm veel vrijheid en vertrouwen om zelfstandig invulling te geven aan mijn functie. Je wordt gestimuleerd om “out of the box” te denken en eigen initiatieven aan te dragen. Fijn bedrijf om deel van uit te maken.