info@z-company.nl
+31 (0)20 654 4060

Waarom met ons werken

Groothandel in one-stop-shop

Concurrerende prijzen en uitstekende service

Hennepproducent van hoge kwaliteit

We kennen de ingrediëntenmarkt

Biologisch gecertificeerde leverancier

Gevestigd in Nederland

Download onze 2019-catalogus!

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van hennepzaad. Wij produceren gepelde hennepzaden, hennepproteïnepoeder, hennepmeel, hennepvezels en hennepolie in onze eigen faciliteiten. Al onze producten zijn van de hoogste beschikbare kwaliteit en gecertificeerd biologisch. Ons bedrijf heeft de Nederlandse biologische certificering en FSSC22000-standaard.

Wij zijn gespecialiseerd in organische plantaardige eiwitpoeders van hoge kwaliteit. Sommige van onze bestsellers zijn rijst, erwten en hennepeiwit. We hebben een volledig assortiment van alternatieve eiwitten, zoals amandel-, lupine-, mungbean-, zonnebloem- en pompoenpitteneiwitpoeders.

We betrekken hoogwaardige natuurlijke en voedzame voedselingrediënten van over de hele wereld. Voor kleine tot grote volumes. We bieden concurrerende prijzen en voorraden rond + 85 ingrediënten - biologisch en conventioneel uit het hart van Europa's import / export food hub in Nederland

NIEUWE Cacao productcatalogus

Onze biologische natuurlijke cacaoproducten uit West-Afrika zijn de kenmerkende producten van z-company. De cacao producten zijn van hoge kwaliteit en bevatten weinig cadmium en hebben een zeer zoete smaak. Wij bieden alle volledige assortiment van cacao producten tot zeer competitieve prijzen. Bekijk hier onze NIEUWE cacaocatalogus.

# 1
Toonaangevende Europese fabrikant van hennepproducten
+
Plantaardige voedselingrediënten
Werknemers
Exportmarkten bediend
+
Bedrijven dienden

Laatste Nieuws

Hennepzaadproductie

Hennepzaden zijn zeer populaire ingrediënten voor natuurvoeding vanwege de grote hoeveelheid meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 3 en 6). Hennepproducten verkocht

Lees meer »

best sellers

FOLLOW US

Laten we contact houden