info@z-company.nl
+31 (0)40 7802442

CACAO NIBS, RAW

De cacaoboon staat bekend om zijn algemene voedingseigenschappen, antioxiderende eigenschappen en gezondheidsvoordelen door de aanwezigheid van flavonoïden en plyfenolen. De cacao nibs van Z-Company zijn afkomstig uit Peru en worden voornamelijk geteeld in de jungle in de regio's van San Martin. Amazonas en in Ayacucho, Junin en Cuszco. De cacaoboon is het zaad van de vrucht van de cacaoboom en wordt na de oogst gefermenteerd en zorgvuldig gedroogd om de voedingsstoffen en smaak te behouden. Cacaonibs worden gemaakt van de pure boon door de "kern" van de gepelde cacaoboon in stukjes te breken. De cacaobonen hebben een kenmerkende bittere smaak van ongezoete chocolade.

Zoek je naar andere natuurlijke cacaoproducten?
Dit product is verkrijgbaar in verschillende vormen: poeder, bonen, bonen, boter en likeur / pasta. Wij bieden cacaopoeder in verschillende kwaliteiten: natuurlijke 10-12%, alkalische 10-12% en 20-22% en ruwe kwaliteit. De producten zijn biologisch en koosjer gecertificeerd.

Houd er rekening mee dat producten beschikbaar zijn volgens de seizoensoogst. We adviseren onze klanten om de inkoop dienovereenkomstig te plannen.

OORSPRONG - REGIO

,

SEIZOEN OOGST

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

MOQ I VERPAKKING

CERTIFICATEN

BIOLOGISCH / CONVENTIONEEL

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn

Heeft u vragen over het product of heeft u een offerte nodig?