KOKOSNOOT MEEL
Wij bieden biologische kokosmeel afkomstig uit Sri Lanka. Kokosmeel wordt gemaakt door kokosvlees fijn te raspen of te aarden. Het vlees wordt gedroogd en ontvet en vervolgens fijngemalen tot een poeder. Dit van nature glutenvrije meel heeft een consistentie die vergelijkbaar is met tarwebloem. Het fijngemalen kokosmeel is ook een goede bron van eiwitten. Het heeft dezelfde hoeveelheid eiwit als tarwebloem, maar bevat geen gluten. Dit maakt het een goede vervanger voor tarwe.
Zoek je naar andere kokosproducten?
Wij bieden kokosbloesemsuiker en extra vierge kokosolie.
Houd er rekening mee dat producten beschikbaar zijn volgens de seizoensoogst. We adviseren onze klanten om de inkoop dienovereenkomstig te plannen.
OORSPRONG - REGIO | |
---|---|
SEIZOEN OOGST | |
BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN | |
MOQ I VERPAKKING | |
CERTIFICATEN | |
BIOLOGISCH / CONVENTIONEEL |
Categorieën Kokosproducten, Desserts en bakkerij-ingrediënten, Patent Bloem
Tags bakken, kokosnoot meel, koken, desserts, glutenvrije bloem, tarwevervanger
Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn
Heeft u vragen over het product of heeft u een offerte nodig?
Vergelijkbare producten
-
Dranken IngrediëntenOrganic
ACEROLA POEDER
-
Desserts en bakkerij-ingrediëntenBiologisch | Conventioneel
HENNEPBLOEM 35%
-
Ayurvedische ingrediëntenOrganic
KANEELPOEDER
-
Ingrediënten voor babyvoedingOrganic
LUCUMA POEDER