info@z-company.nl
+31 (0)40 7802442

CACAO BOTER, BLOK

De cacaoboon staat bekend om zijn algemene nutritionele eigenschappen en gezondheidsvoordelen.
De cacaoboter van Z-Company is gemaakt van bonen afkomstig uit West-Afrika, voornamelijk uit Ghana en Ivoorkust. Om onze cacaoboter tot de beste te maken cacaobonen worden geselecteerd en gefermenteerd om hun aanvankelijke bitterheid te verminderen. Cacaoboter wordt gemaakt door gemalen, gemalen cacaobonen te persen om een ​​stevige pasta te maken. Dit proces scheidt de boter van het poeder. De boter wordt tot blokken gestold. Cacaoboter bevat een hoog aandeel verzadigde vetten, afgeleid van gezonde zuren - stearinezuur en palmitinezuur.

Zoek je naar andere natuurlijke cacaoproducten?
Dit product is verkrijgbaar in verschillende vormen: poeder, bonen, bonen, boter en likeur / pasta. Wij bieden cacaopoeder in verschillende kwaliteiten: natuurlijke 10-12%, alkalische 10-12% en 20-22% en ruwe kwaliteit. De producten zijn biologisch en koosjer gecertificeerd.

Houd er rekening mee dat producten beschikbaar zijn volgens de seizoensoogst. We adviseren onze klanten om de inkoop dienovereenkomstig te plannen.

OORSPRONG - REGIO

,

SEIZOEN OOGST

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

MOQ I VERPAKKING

CERTIFICATEN

BIOLOGISCH / CONVENTIONEEL

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Delen op LinkedIn

Heeft u vragen over het product of heeft u een offerte nodig?